Skip links

Bedroom Beach е екстравагантен клуб, който е асоциация за по-висок клас нощно забавление. Клуб, който се характеризира с изискана визия, стилна атмосфера и разширено пространство. Интериорът е от естествени материали, много растителност, внушителен саунд, зад който стои най-добрият в света електрически бутиков саунд – L-акустик, първокласно обслужване и най-вече модерно лайфстайл настроение, което се усеща само прекрачвайки входа.

Това е „il Paradiso del Mare Nero”.

Веднъж стъпили в Bedroom Beach club, изборите стават безкрайни. Дали да се отдадете на слънцето в зоната за релакс на плажа, да дегустирате освежаващ коктейл на бара, или да се насладите на комфорта на огромните спални с бели и ефирни балдахини – потъвате в тях, времето спира, съблазнява ви само разхлаждането в инфинити басейна, който се слива с морето…

Денят се прелива в нощното бляскаво парти, което ви оставя без дъх до сутринта… Елегантни мъже и красиви дами, клубна музика, известни гост DJ-и, светлинни ефекти, впечатляващи тематични спектакли, бляскави костюми, са типични за Bedroom Beach.

Местоположението: Bedroom Beach club се намира в сърцето на най-посещаваната и популярна лятна, клубна дестинация – Слънчев бряг, Cacao Beach.

Събития

Адрес:
к.к. Слънчев бряг, Какао бийч

Информация и резервации:

+359 88 876 4422
 

Имейл адрес:
reservation@bedroom.bg

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай