Skip links

Галерия

Плаж, способен да Ви отведе в продължително състояние на нирвана, спиращ дъха със своите девствени води и фин пясък. В своите пастелни и земни цветове, CAVO е много повече от място: това е страстното и свободолюбиво сърце на южното Черноморие. То носи идеология, с която приветстваме нашите гости, за да ги потопим в дълбините на това, в което вярваме – нашата философия на живота.

Под жаркото слънце, CAVO е рай, където дивата природа се съчетава с непретенциозен лукс. Разположен върху фин пясък, в близост до добре защитените понтийски дюни в Каваци, CAVO е храм за всички поклонници на слънцето, изпълнен с удобни съоръжения като: ръчно изработени чадъри и удобни шезлонги, възхитителни предложения за храна и свежи напитки за плажа.

Крайбрежният ни оазис обхваща мечтания плаж, ресторант с отворен план и артистична DJ кабина за нашите музикални ритуали.

Хипнотична инструментална музика, избрани вокали и уникална звукова селекция е това, което някои от най-актуалните световни артисти представят.

Събития

Адрес:
гр. Созопол, Смокиня-север, Каваци

Информация и резервации:
+359 88 372 2433

Имейл адрес:
hello@cavobeach.com

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай