Skip links

Галерия

В усоите на градската джунгла един нощен бар-клуб се отличава със своята харизма и великолепие – новият Mancó.
Зашеметяващият бар от гранит е осветен от ослепителни полилеи, а изисканите завеси подчертават бароковия стил и автентичност на старата архитектурна сграда, съхранила неповторимата история на българската столица. 

С грациозни движения зад бара, миксолозите на Mancó внимателно изработват всяка напитка до съвършенство. Менюто предлага разнообразна селекция от коктейли, от класически фаворити с модерен привкус, до иновативни смеси, които със сигурност ще Ви изненадат и вдъхновят.

С напредването на нощта барът е изпълнен от разнообразна тълпа от модерни градски жители. Младите професионалисти се смесват с артисти и интелектуалци, създавайки жизнена и еклектична атмосфера. Задушевните разговори са прекъснати от звън на чаши в израз на добро настроение.

Експертно подбраният плейлист на диджеите съчетава вечните класики с енергията и ритъма на модерните ритми. Тази перфектна алхимия създава звук, който е едновременно носталгичен и съвременен, и задава перфектния тон за нощта, в която удоволствията не свършват.

Събития

Адрес:
гр. София, ул. „Иван Вазов“ № 3

Информация и резервации:
+359 885 118 115

Имейл адрес:
info@manco.bg

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай