Skip links

Coyote Group

За нас

История, с която се гордеем

What we do

За нас

Coyote Group е търговска група от компании, която обединява водещите в България заведения, превърнали се в емблема на свободния дух и забавлението. Притежаваме и управляваме клубове, чиято програма вече над 15 години пише своята дръзка и необикновена история в страниците на нощния живот.


До 2020 г. групата обединява заведенията Bedroom Premium Club, Bedroom Beach, The 1, The 1 Exclusive, LEVEL и крайморския хотел Dune. През 2021 г. към семейството на Coyote Group се присъединява CAVO – уникално заведение от нов тип с изискан ресторант и дневна програма, чието строителство е изцяло съобразено с новите екологични стандарти. 

289561631_133856875949538_178078596582091547_n

 

В хармония с природата, негово концептуално продължение се явява слънчевият Za Zú Lounge & Restaurant, открит през 2022 г. Заведението неволно пренася гостите на прочутата Френската ривиера, без да пренебрегва и забравя за своя местен произход и идентичност.

Под звуците на разпенените морски вълни, с разнообразие от вкусове, фина естетика и музикални ритми, гостите на Coyote Group са канени да съпреживеят един нов свят, в който е заложена нашата дълбока и искрена философия за живота – че той е преди всичко удоволствие, което си струва да се съпреживее.

За да затвърдят това усещане, на сцената на Coyote Group намират изява гост диджеи и изпълнители от цял свят, а посетителите се превръщат в зрители на зрелищни спектакли – част от откритите сцени и авторски хореографии, които спохождат тематичните ни събития. Танцьорите в тях са с уникални костюми, дело на талантливия дизайнер Донка Боева. А танците, сцените и декорите са просто зашеметяващи.

Освен източник на неспирни забавления и запомнящи се партита, Coyote Group е отговорен работодател, който дава възможност за професионална изява на над 300 млади служители. Сред тях са управители и мениджъри, готвачи, сервитьори, бармани, диджеи и помощен персонал. Много от тези хора правят своите първи професионални стъпки именно при нас – събитие, което чувстваме като голяма отговорност. Затова, нашето разбиране е, че дължим както на служителите на Coyote Group, така и на нашите гости наложения най-висок стандарт за качество, заедно с постоянен стремеж към новаторство и самоусъвършенстване.

През настоящата година Coyote Group преследва нови амбициозни цели. Групата ще продължи своите инвестиции с нови два обекта до края на годината и планирано излизане извън пределите на страната, а след реализацията на новите ни проекти, отправяме поглед на юг към гръцките курорти и перлата на арабския свят – Дубай.

cavo-vert-101
Нашата философия

Вярваме, че създаването на продукти и услуги в тясно партньорство с нашите клиенти е единственият начин да окажем реално въздействие върху техния бизнес.

15
години опит
4.54
Средна оценка
5/5
550k+
Последователи

в социалните мрежи

21m
Преглеждания

на медиите ни

128k
Снимки и видео

материали

Отвъд конвенционалните решения

Ангажирани сме с предоставянето на пълния кръг от услуги - от проектиране до управление на съответния бранд и репутацията му

Отвъд конвенционалните решения

Занимаваме се с пълната реализация на новите обекти от планиране до въвеждане в експлоатация

Управляваме успешно нощни заведения, барове, ресторанти, хотели и търговски обекти повече от 15 години.

Ангажирани сме със собствени творчески концепции, booking, уникални авторски костюми, хореографии и тематични партита

Готови сте за нова кариера?

careers@wordpress-692971-4245929.cloudwaysapps.com

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай