Skip links

Галерия

„Има два момента в живота на човек, в които може да бъде щастлив: когато е млад и през лятото.“
-Бриел Марино

Морето е свобода и приключение, магия и очарование, един безкраен празник на живота, точно като мястото, на което искамe да те отведем – Za Zú Lounge & Restaurant.

Представете си просторен плаж, летен бриз и синьо море, удобни шезлонги, красиви шатри, специално подбрана музика, коктейли, изискана храна и много усмивки – това е Za Zú Lounge & Restaurant – тук лятото е у дома си.

За нас красотата е изкуство – това е нашият начин да изразим себе си. Така се роди неповторим лукс, който допълва естествената красота на плажната ивица. В изисканата амосфера, докосната от вълните на морето, ще усетите стремежът за наслада и чувството за свобода. 

Тук красотата е навсякъде, а свободата може да се вкуси. Вкусът в Za Zú Lounge & Restaurant е богат и ексклузивен. При нас може да се насладите на избрани кулинарни шедьоври от средиземноморската и европейската кухня, приготвени от реномиран екип, за който няма невъзможни неща.

Музиката е нашата страст, Lounge зоната ни е мястото, където може да се отпуснете и да се слеете с музиката на морето и на най-добрите DJ. Нашите бармани са истински вълшебници, които ще приготвят всеки класически коктейл, който познавате или ще създадат този, който съществува само във въображението ви.

Не можем да затворим лятото в бутилка, но можем да ви подарим място, което ще носите дълго в себе си, защото това е изкуството, което искаме да ви покажем – изкуството да живееш пълноценно всеки миг в Za Zu Lounge & Restaurant – L’Àrt De Vivre.

Събития

Адрес:
к.к. Слънчев бряг, Какао бийч

Информация и резервации:
+359 888 004 488

Имейл адрес:
info@zazulounge.bg

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай