Warning: strpos(): Empty needle in /home/aftefk9n/coyotegroup.org/wp-content/plugins/breeze/inc/cache/execute-cache.php on line 498
Награди – Coyote Group
Skip links

2023

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ПЪРВО МЯСТО

Mancó

Отличието за интериорен дизайн Dibla Design Awards е високо ценено от целия екип на Mancó, защото е признание за професионализъм и висок стандарт на работа. Ние истински вярваме, че успехът означава да правим само онова, което правим добре, и да оставим някой друг да свърши останалото.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ТРЕТО МЯСТО

Za Zú Lounge & Restaurant

Благодарим на целия дизайнерски екип на Casamia Design за това, че ни накараха да повярваме в тази мисъл. Признателни сме за Dibla Design Awards и на международното жури, които отличиха Za Zú Lounge & Restaurant и ви очакваме на брега на морето, където животът винаги е една идея по-красив.

2022

НАЙ-ДОБЪР КЛУБ
НА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

Bedroom Beach

Вече 15 години Bedroom Beach пише дръзка и необикновена история в страниците на нощния живот у нас. Вечерта клубът е сцена за артисти от всички краища на света, със зрелищни спектакли и мащабни събития, a през деня е елегантен плаж, гарантиращ забавление.

НАЙ-ДОБЪР РЕСТОРАНТ НА ЮЖНОTO ЧЕРНОМОРИЕ

Za Zú Lounge & Restaurant

За нас красотата е изкуство – това е нашият начин да изразим себе си. Така се роди неповторим лукс, който допълва естествената красота на плажната ивица. В изисканата атмосфера, докосната от вълните на морето, ще усетите стремежът за наслада и чувството на свобода.

Ценим високо доверието на нашите гости и влагаме старание във всеки детайл. Със създадения нов вид култура на забавление, гостите ни поверяват времето и преживяванията си, а с това и късче от самите тях.

2021

ДИЗАЙН НА ГОДИНАТА DIBLA AWARDS

CAVO Beach

CAVO не е нощен клуб, а плажен бар и ресторант, създаден по еквивалент на заведения в топ курорти от калибъра на Saint Tropez, Ibiza и Mykonos. Да, музиката е съществена част от атмо­сферата на CAVO, но с акцент върху ambient и house звуците за по-отпускащо преживяване. Кухнята е средиземноморска, стилна, с подчертано европейски нотки, а декорът е еко и природосъобразен.

2015

НАЙ - ДОБЪР КЛУБ
GO GUIDE

Bedroom Premium Club

Скъпи приятели, на провелите се скоро награди за любими места в София на Go guide, посветен на интелигентния и модерен начин на живот, като безкомпромисен победител в категория за най-добър клуб за 2015 г. бе отличен Bedroom Premium club. Това дължим на вас, защото ни мотивирате да сме все по-добри в начина си да ви забавляваме! Благодарим Ви!

Разгледай
Разгледай