Skip links

1.

CAVO Beach

CAVO Beach – страстното и свободолюбиво сърце на българското Черноморие. Прекрасен ресторант и клуб с невероятна гледка и уютна атмосфера.

2.

Za Zú Lounge & Restaurant

Зареден с блясъка на Сен Тропе и Френската Ривиера, Za Zú Lounge & Restaurant е най-новият амбициозен проект на COYOTE GROUP, включващ ресторант за 220 души и лаундж зона с над 400 плажни места.

3.

Bedroom Beach

Един от най-впечатляващите клубове в Европа с уникално преразпределение от дневна към нощна обстановка.

4.

Bedroom Premium Club

Бестселърът на нощна София – Bedroom Premium Club се завръща не просто обновен, а изцяло преосмислен, за своя знаков 16-и сезон.

5.

Mancó

Модерният и различен бар клуб, чийто подбрани коктейли и модерни ритми привличат автентичната, изискана градска аудитория

6.

Hotel Dune

Създаден преди повече от 18 години, хотел „Дюн“ е истински оазис на брега на морето. Оценен с 9,5 като „Изключителен“ от световния уебсайт Booking.com и гостите на хотела за цялостно обслужване и изживяване.

7.

Night Club LEVEL

Екзотичен фолк клуб в Благоевград, България. Любимо място за феновете на популярната музика и любимо място за родни звезди.

8.

THE 1

Най-популярният поп-фолк клуб в к.к. Слънчев бряг, България. Заведение със собствен почерк, което винаги се стреми да бъде номер #1 по линия на музикалните изпълнения и доброто настроение на гостите си.

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай