Skip links

Virtuoso violinist with a show at Bedroom Beach

Световни хитове, любими естрадни шлагери и емблематични български народни песни, изпълнени с електронна цигулка

Това ще бъде атмосферата на бутиковия концерт (04.08) на световноизвестния цигулар Светлин Радославов в Bedroom Beach.

Шоуто на 04.08 (четвъртък) ще продължи повече от час, а репертоара на Svet ще включва музика от всички краища на света. По традиция обаче най-аплодирани винаги са авторските му интерпретации от българския фолклор, в това число „Излел е Дельо Хайдутин“, „Девойко мари хубава“ и „Зайди Зайди, ясно слънце“.

 

 

Всъщност кой е Светлин Радославов? 

Svet, както е артистичния му псевдоним е определян от медиите като музикална и интернет сензация. И ако често подобен род суперлативи са изкуствени и преувеличени, то в неговия случай са самата истина. Българинът, живее над 20 години в Америка и буквално взривява социалните мрежи със своите модернистични изпълнения на цигулка. Звездата му изгрява в шоуто „Америка търси талант“, след като легендарния Хауърд Стърн го определя като „най-добрия цигулар, който е виждал“. През 2016 г. той разплака стотици хиляди българи по целия свят, със своето изпълнение на националния химн.

Той ще изнесе и специално дневно шоу на басейна на Bedroom Beach на 5 август, а на 7 август ще бъде част от програмата на Za Zu lounge & restaurant.

Leave a comment

en_USEnglish
Explore
Explore