Skip links

Za Zú Lounge & Restaurant brought the spirit of Saint Tropez to our country

Imagine a spacious beach, summer breeze and blue sea, comfortable sun loungers, beautiful tents, specially selected music, cocktails, fine food and lots of smiles - this is Za Zu Lounge & Restaurant. Located on the legendary Cocoa Beach, it has the ambition to become the epicentre of summer.

 

Za Zu Lounge & Restaurant носи духа на Френската Ривиера. Той е създаден с уважение към всеки детайл, което допринася за неповторимо усещане за баланс с околната среда. Над 300 живи палми и екзотични растителни видове са част от неговия интериор и екстериор. Дизайнът носи усещане за неповторим лукс, който допълва, а не отнема от златния плаж.

 

Главен готвач е Chef V. Angelov, който е подчинил цялото меню на идеята, че „красотата и свободата“ могат да се вкусят. Гостите ще се наслаждават на кулинарни шедьоври от средиземноморската и европейска кухня, както и ще откриват магията на морето във всеки детайл на менюто – карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, избрани риби и вариации на морски дарове. Френската нотка може да се открие в типичните супи и ястия– буябез, пате от гъши дроб, патешко магре и  още много избрани гурме ястия. Кулинарната експлозия е допълнена от винена листа, която ще отведе всеки на пътешествие от френския Прованс до необятната Австралия.

Забавленията предстоят, както през дългите летни дни, така и през прохладните вечери. Програмата е създадена, за да впечатлява, както с утвърдени имена от музикалната сцена, така и с тематични вечери и  пърформанси.

Leave a comment

en_USEnglish
Explore
Explore