Skip links

Za Zú Lounge & Restaurant пренесе духа на Сен Тропе у нас

Представете си просторен плаж, летен бриз и синьо море, удобни шезлонги, красиви шатри, специално подбрана музика, коктейли, изискана храна и много усмивки – това е Za Zu Lounge & Restaurant. Разположен на легендарния плаж Какао, той има амбицията да се превърне в епицентъра на лятото.

 

Za Zu Lounge & Restaurant носи духа на Френската Ривиера. Той е създаден с уважение към всеки детайл, което допринася за неповторимо усещане за баланс с околната среда. Над 300 живи палми и екзотични растителни видове са част от неговия интериор и екстериор. Дизайнът носи усещане за неповторим лукс, който допълва, а не отнема от златния плаж.

 

Главен готвач е Chef V. Angelov, който е подчинил цялото меню на идеята, че „красотата и свободата“ могат да се вкусят. Гостите ще се наслаждават на кулинарни шедьоври от средиземноморската и европейска кухня, както и ще откриват магията на морето във всеки детайл на менюто – карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, избрани риби и вариации на морски дарове. Френската нотка може да се открие в типичните супи и ястия– буябез, пате от гъши дроб, патешко магре и  още много избрани гурме ястия. Кулинарната експлозия е допълнена от винена листа, която ще отведе всеки на пътешествие от френския Прованс до необятната Австралия.

Забавленията предстоят, както през дългите летни дни, така и през прохладните вечери. Програмата е създадена, за да впечатлява, както с утвърдени имена от музикалната сцена, така и с тематични вечери и  пърформанси.

Оставете коментар

bg_BGBulgarian
Разгледай
Разгледай